Boer en bed

Het Betere BoerenBed: Kom logeren op onze biologische schapenboerderij!

Ontdek de wereld van het betere BoerenBed! Op onze biologische schapenboerderij hebben wij meerdere ruim ingerichte tenten staan, waar je even heerlijk offline kunt zijn. Dan kun je pas écht even tot rust komen en volledig van elkaar en het eiland- en boerderijleven genieten. Vanuit onze ingerichte tenten verblijf je op een toplocatie. Je bent dan namelijk op loopafstand van de Waddenzee, en je staat aan de voet van de duinen. Je kunt dus rekenen op prachtige natuur. Ook ben je – vinden wij – op het mooiste plekje van Terschelling: Oosterend!

Wat maakt het Betere Boerenbed zo bijzonder?

Naast genieten van de prachtige natuur, kun je er ook van genieten om even volledig offline te zijn. Het woordje ‘’online’’ komt namelijk in het woordenboek van het Betere BoerenBed niet voor. Tijdens jouw verblijf in het Betere Boerenbed ga je terug in de tijd voordat er elektriciteit was. Dit betekent de tijd waarin niemand nog van een televisie, computer, of telefoon gehoord had. Wanneer je in ons Betere BoerenBed komt logeren, kun je ook genieten van alles wat onze biologische schapenboerderij je te bieden heeft.

Let op: het opladen van apparaten kan altijd.

Hoe doe ik boodschappen vanuit het Betere BoerenBed?

Voor je dagelijkse, kleine boodschappen hoef je niet onze schapenboerderij te verlaten. Je kunt namelijk zo terecht in onze boederijwinkel. Hier kun je onze heerlijke schapenkaas proeven, lekkere streekproducten kopen, en gezellig rondkijken bij alle andere artikelen. Heb je zin in een overheerlijke, verse pizza? Ook daarin kunnen we je voorzien. We hebben een houtgestookte broodoven, waar bij genoeg animo pizza’s in worden gebakken.

Voor je dagelijkse verse eitje, kun je gebruik maken van ons kippenhok. En voor het avondeten kun je gezellig samen koken in de ingerichte tenten. De avond sluit je af door heerlijk te ontspannen voor de tent, terwijl je geniet van heerlijk frisse lucht en de rust van het eiland.

Hoe zijn de Betere BoerenBed tenten ingericht?

Wij hebben 8 tenthuisjes waar je de wereld van het Betere Boerenbed kunt ontdekken. Alle tenten bieden de mogelijkheid om te verblijven voor maximaal 6 personen. Ook hebben alle tenthuisjes een privédouche en een spoeltoilet.

Tenthuisje (6 pers.)

Onze ingerichte Betere BoerenBed tenten hebben een grootte van 45m². Zoals je ziet is er dus genoeg ruimte om met een totaal aantal van 6 personen hier te kunnen overnachten. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken, waarbij alles aanwezig is. Je hebt enkel de ingrediënten nodig vanuit bijvoorbeeld onze boerderijwinkel, en je kunt aan de slag. Er zijn 3 slaapkamers:

• 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed
• 1 slaapkamer met een stapelbed
• 1 bedstee geschikt voor 1 volwassene en 1 kind

Voor de huidige prijzen en beschikbaarheid van het Betere Boerenbed, gebruik dan de knop ‘BoerenBed boekingen’.

We kijken er naar uit om jou op onze biologische schapenboerderij te verwelkomen! Onze missie is dat jij herladen terug zult keren naar huis, en dat je optimaal van Terschelling hebt kunnen genieten. En hoe doe je dit het beste? Offline!