Stages

Stages en vrijwilligerswerk

Ben je benieuwd naar stages en/of vrijwilligerswerk bij biologische schapenboerderij De Zeekraal? Dan zit je bij ons goed! Sinds 2006 begeleiden wij stagiaires van diverse opleidingen. Dit vinden we dan ook ontzettend leuk om te doen.

Dankzij onze veelzijdigheid bieden we inmiddels al regelmatig stage aan

• Studenten van MBO-dierverzorging en paraveterinair
• Studenten van de Warmonderhof
• Studenten van de Agrarische HBO’s
• Studenten van universitaire opleidingen. Denk aan opleidingen als dierwetenschappen, dierenarts, en biologische landbouw.

Ook bieden wij een lammeren-stage aan die studenten vanaf eind januari tot eind april kunnen doen. Vanaf half maart zijn de werkzaamheden meer gericht op de melkerij, de kaasmakerij en de verzorging van de schapen. Op basis van de doelen die bij jouw stage horen zorgen wij voor passende werkzaamheden.

Toeristische stages

Heb je interesse in een toeristische stage bij De Zeekraal? Ook dat kan! Per jaar ontvangen wij duizenden toeristen op ons bedrijf en sinds 2013 hebben we ook verblijfsgasten in tenten van Het Betere BoerenBed.

Vrijwilligerswerk

Zou je het leuk vinden om vrijwilligerswerk bij ons te doen? Ook dat kan, wanneer er voldoende huisvestingsmogelijkheden zijn. Er zijn regelmatig vrijwilligers die een aantal weken mee willen werken in ons bedrijf. De uren en de maaltijden doen we dan in overleg.

Contact met De Zeekraal

Heb je interesse om een stage bij ons te lopen of vrijwilligerswerk te doen? Stuur dan even een mailtje naar info@dezeekraal.nl en vertel wat over je opleiding, de periode, en waarom je graag bij ons wilt komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!