Stages

Stages en vrijwilligerswerk

Sinds 2006 begeleiden wij stagiaires van diverse opleidingen. Wij vinden dat erg leuk om te doen! Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat regelmatig stage biedt aan studenten van MBO-dierverzorging en paraveterinair, van de Warmonderhof, de HAS (Hogere Agrarische School) en universitaire opleidingen zoals dierwetenschappen, dierenarts en biologische landbouw. Vanaf eind januari tot eind april kunnen studenten hun lammeren-stage bij ons doen. Vanaf half maart zijn de werkzaamheden meer gericht op de melkerij, de kaasmakerij en de verzorging van de schapen. We kijken welke doelen je moet bereiken tijdens de stage en wij proberen de werkzaamheden daar op af te stemmen.

Wij ontvangen per jaar duizenden toeristen op ons bedrijf en sinds 2013 hebben we ook verblijfsgasten in tenten van Het Betere BoerenBed. Ook voor een toeristische stage zou je dus bij ons prima terecht kunnen.

Ook zijn er regelmatig vrijwilligers die een aantal weken mee willen werken in ons bedrijf. Dit is mogelijk indien er voldoende huisvestingsmogelijkheden zijn. Uren en maaltijden doen we dan in overleg.

Heb je interesse om een stage bij ons te lopen of vrijwilligerswerk te doen? Stuur dan even een mailtje naar info@dezeekraal.nl en vertel wat over je opleiding, de periode en waarom je graag bij ons wil komen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.